dijous, 5 de juny del 2008

Des de la feina de tot menys la feina...

Segons una enquesta el 80% dels joves d'entre 18 i 24 anys visiten xarxes socials durant l'horari laboral, el més curiós és que el 40% es plantejaria deixar la feina si se li prohibís fer-ho!

Com a dades curioses: el 63% es baixa música i el 58% veu vídeos de YouTube. Això per a les empreses suposa un problema ja que la descarrega de programes, música i demés consumeix molt ample de banda.

No he trobat a l'enquesta cap referència a escriure blogs per una assignatura de màster.... sinó alguns potser ja estaríem al carrer (a menys que fem servir mètodes tan enginyosos com aquest per dissimular les nostres activitats clandestines...)

Més informació: Baquia, IT Pro

2 comentaris:

Lídia ha dit...

Gran post! Indirectament subtil però culpidor. La veritat és que sí, cada cop més la gent jove viu internet com una cosa més necessaria per la feina, el problema, com ve apuntes és si finalment acaben sent més o menys productius.

Andreu ha dit...

Doncs tens raó! però no crec que sigui un factor negatiu per l'empresa, ans al revés, desconnectar uns minuts per mirar un video, mirar menéame, escriure al bloc o escriure un comentari en un bloc d'un company de feina suposa un descanset de tres minuts totalment necessari!

D'altres marxarien fora a fer un cigarret, tardant bastant més de 3 minuts entre anar i tornar!